Metin Lokumcu / Yurtsuz - alternatif yorum haber : Artvin'in hopa ilçesinde 31 mayıs 2011'de, dönemin başbakanı recep tayyip erdoğan'ın seçim mitingi yapacağı sırada hes'lere karşı yapılan protesto gösterilerine polisin müdahalesinde emekli öğretmen metin lokumcu'nun hayatını kaybetmişti.

Metin Lokumcu / Yurtsuz - alternatif yorum haber : Artvin'in hopa ilçesinde 31 mayıs 2011'de, dönemin başbakanı recep tayyip erdoğan'ın seçim mitingi yapacağı sırada hes'lere karşı yapılan protesto gösterilerine polisin müdahalesinde emekli öğretmen metin lokumcu'nun hayatını kaybetmişti.. Artvin'in hopa ilçesinde 31 mayıs 2011'de, dönemin başbakanı recep tayyip erdoğan'ın seçim kampanyası için geldiği. In line with the requests of the lokumcu family's attorneys and the prosecutor, the court board has given a decision of lack of jurisdiction. Asliye ceza mahkemesindeki duruşmada, metin lokumcu'nun eşi ve yakınları ile sanık ve müşteki avukatları hazır bulundu. Haklarında taksirle ölüme sebebiyet vermek suçundan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan ve tutuksuz yargılanan 13 sanık ise duruşmaya katılmadı. Tabi müslümanlık iyi bir şey) ironiden geriye kalansa;

We are at the house of metin lokumcu in the dereiçi village of kemalpaşa town in artvin's hopa district. Tabi müslümanlık iyi bir şey) ironiden geriye kalansa; Chp trabzon i̇l başkanı ömer hacısalihoğlu ve chp rize i̇l başkanı saltuk deniz, 2011 yılında katıldığı eylemde devrimci öğretmen metin lokumcu'nun ölümüne ilişkin 13 polisin yargılandığı davanın bugün gerçekleştirilen ikinci duruşmasına katıldılar. Metin lokumcu'nun oğlu ulaş lokumcu, babasının biber gazıyla öldürüldüğünü bilimsel olarak ispatladıklarını belirterek, bu bir kimyasal silahtır. She is the sister of metin lokumcu, a retired teacher who lost his life during a police intervention in hopa in turkey's eastern black sea province of artvin on may 31, 2011.

Metin Lokumcu protestoları | NTV
Metin Lokumcu protestoları | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Metin lokumcu'nun oğlu ulaş lokumcu, duruşma öncesi yaptığı açıklamada hopa'da ne olduğunu tanıklarla anlatmak istiyoruz, yeniden keşif talebinde bulunacağız. Tek başıma da kalsam adaleti getireceğim: 24 haziran 1956 tarihinde dünyaya gelen metin lokumcu, 2011 türkiye genel seçimlerine yönelik recep tayyip erdoğan'ın artvin'in hopa ilçesi mitingi öncesinde yaşanan eylemlerde polisin sıktığı tazyikli su ve biber gazı ile fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren emekli öğretmendir. Metin lokumcu onurumuzdur sloganının ardından söz alan avukat meriç eyüpoğlu ise şunları söyledi: Cumhurbaşkanı erdoğan'ın başbakanlığı döneminde artvin'in hopa ilçesinde yapacağı mitingi öncesi çıkan olaylarda polisin sıktığı biber gazı ile fenalaşıp hastanede yaşamını yitiren emekli öğretmen metin lokumcu'nun ölümüyle ilgili 10 yıl sonra açılan davanın 2'nci duruşması bugün trabzon 2'nci asliye ceza mahkemesi'nde görülüyor. Hopa'da halay çekerek akp karşıtı gösteri yapanlara polisin birden bire başlayan saldırısına isyan eden metin lokumcu yaşamını yitirdi. Artvin'in hopa ilçesinde 31 mayıs 2011'de, dönemin başbakanı recep tayyip erdoğan'ın seçim kampanyası için geldiği. Ananı da alıp gideydin ya mitinge.

Metin lokumcu'nun oğlu ulaş lokumcu, babasının biber gazıyla öldürüldüğünü bilimsel olarak ispatladıklarını belirterek, bu bir kimyasal silahtır.

Metin lokumcu i̇çin adalet komisyonu ise adalet çağrısı yaptı. Artvin'in hopa ilçesinde 31 mayıs 2011'de, dönemin başbakanı recep tayyip erdoğan'ın seçim kampanyası için geldiği. Asliye ceza mahkemesindeki duruşmada, metin lokumcu'nun eşi ve yakınları ile sanık ve müşteki avukatları hazır bulundu. 31 mayıs 2011, hopa) 2011 türkiye genel seçimlerine yönelik recep tayyip erdoğan'ın artvin'in hopa ilçesi mitingi öncesinde yaşanan eylemlerde polisin sıktığı tazyikli su ve biber gazı ile fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren emekli öğretmen. Duruşmada avukatlarından ardından metin lokumcu'nun oğlu ulaş lokumcu söz aldı. 24 haziran 1956 tarihinde dünyaya gelen metin lokumcu, 2011 türkiye genel seçimlerine yönelik recep tayyip erdoğan'ın artvin'in hopa ilçesi mitingi öncesinde yaşanan eylemlerde polisin sıktığı tazyikli su ve biber gazı ile fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren emekli öğretmendir. Artvin'in hopa ilçesinde 31 mayıs 2011'de, dönemin başbakanı recep tayyip erdoğan'ın seçim mitingi yapacağı sırada hes'lere karşı yapılan protesto gösterilerine polisin müdahalesinde emekli öğretmen metin lokumcu'nun hayatını kaybetmişti. Ananı da alıp gideydin ya mitinge. Babam beni aradı, saat '10.30 gibi. Dediğim gibi türkiye'nin dört bir yanından herkes burada. Babam torunu için mücadele ediyordu. Metin lokumcu'nun oğlu ulaş lokumcu, duruşma öncesi yaptığı açıklamada hopa'da ne olduğunu tanıklarla anlatmak istiyoruz, yeniden keşif talebinde bulunacağız. Cumhuriyet savcısı 'nın mütalasının ardından mahkeme heyeti mevcut delil durumu göz önünde bulundurularak dosyayla ilgili görevsizlik.

Be adam, ne işin var orada. Davaya ilişkin konuşan başkan hacısalihoğlu, metin. Babamın savunduğu derelerde, torununu yüzdüreceğim artvin'in hopa ilçesinde 31 mayıs 2011'de yaşanan olaylarda biber gazı nedeniyle hayatını kaybeden emekli öğretmen metin lokumcu'nun ölümüyle ilgili dava, 10 yılın ardından trabzo n adliyesi'nde görüldü. Cumhuriyet savcısı 'nın mütalasının ardından mahkeme heyeti mevcut delil durumu göz önünde bulundurularak dosyayla ilgili görevsizlik. Tabi müslümanlık iyi bir şey) ironiden geriye kalansa;

Metin Lokumcu davasında 'görevsizlik' talebine ret ...
Metin Lokumcu davasında 'görevsizlik' talebine ret ... from politikahaber.org
Metin lokumcu'nun polisin attığı gaz bombası sonucu yaşamını yitirmesine ilişkin davanın ilk duruşması, 'güvenlik' gerekçesiyle nakledildiği trabzon'da bugün başladı. Metin lokumcu'yu şimdi anladınız mı? Metin lokumcu'nun oğlu ulaş lokumcu ise, 10 yıldır biz mücadele veriyoruz. In line with the requests of the lokumcu family's attorneys and the prosecutor, the court board has given a decision of lack of jurisdiction. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın başbakanlığı döneminde, 31 mayıs 2011 tarihindeki hopa mitingi öncesi ve sonrası çıkan. Haklarında taksirle ölüme sebebiyet vermek suçundan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan ve tutuksuz yargılanan 13 sanık ise duruşmaya katılmadı. Bu silah bir gün sizi de öldürebilir. Dediğim gibi türkiye'nin dört bir yanından herkes burada.

Metin lokumcu i̇çin adalet komisyonu ise adalet çağrısı yaptı.

24 haziran 1956 tarihinde dünyaya gelen metin lokumcu, 2011 türkiye genel seçimlerine yönelik recep tayyip erdoğan'ın artvin'in hopa ilçesi mitingi öncesinde yaşanan eylemlerde polisin sıktığı tazyikli su ve biber gazı ile fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren emekli öğretmendir. Metin lokumcu onurumuzdur sloganının ardından söz alan avukat meriç eyüpoğlu ise şunları söyledi: Cumhurbaşkanı erdoğan'ın başbakanlığı döneminde artvin'in hopa ilçesinde yapacağı mitingi öncesi çıkan olaylarda polisin sıktığı biber gazı ile fenalaşıp hastanede yaşamını yitiren emekli öğretmen metin lokumcu'nun ölümüyle ilgili 10 yıl sonra açılan davanın 2'nci duruşması bugün trabzon 2'nci asliye ceza mahkemesi'nde görülüyor. Biber gazının ölüme sebebiyet verebileceğini, bir canı alabildiğini gördük. The trial over the death of retired teacher metin lokumcu continued at the trabzon 2nd penal court of first instance yesterday (june 28). Ananı da alıp gideydin ya mitinge. Metin lokumcu'nun polisin attığı gaz bombası sonucu yaşamını yitirmesine ilişkin davanın ilk duruşması, 'güvenlik' gerekçesiyle nakledildiği trabzon'da bugün başladı. Tabi müslümanlık iyi bir şey) ironiden geriye kalansa; Metin lokumcu i̇çin adalet komisyonu ise adalet çağrısı yaptı. Nearly 10 years ago, on may 31, 2011, police officers intervened. 31 mayıs 2011'de öldürülen metin lokumcu benim babamdır diyerek sözlerine başlayan ulaş lokumcu, biz bütün aile buradayız ama 13 polis burada yok. Metin lokumcu'nun oğlu ulaş lokumcu ise, 10 yıldır biz mücadele veriyoruz. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın başbakanlığı döneminde, 31 mayıs 2011 tarihindeki hopa mitingi öncesi ve sonrası çıkan.

Artvin'in hopa ilçesinde 31 mayıs 2011'de başbakan recep. In line with the requests of the lokumcu family's attorneys and the prosecutor, the court board has given a decision of lack of jurisdiction. The trial over the death of retired teacher metin lokumcu continued at the trabzon 2nd penal court of first instance yesterday (june 28). Davaya ilişkin konuşan başkan hacısalihoğlu, metin. Bugün bir başarı gibi gözükebilir verilen karar.

Metin Lokumcu Ölümünün 4'üncü Yılında Anıldı - Haberler
Metin Lokumcu Ölümünün 4'üncü Yılında Anıldı - Haberler from foto.haberler.com
Metin lokumcu'nun oğlu ulaş lokumcu ise, 10 yıldır biz mücadele veriyoruz. Polisin biber gazını nasıl kullandığını göstermek için bunu bir heyetin görmesini talep edeceğiz. Bu duruşmada 31 mayıs'ın görgü tanığı olan, metin lokumcu'nun maruz kaldığı. 31 mayıs 2011'de öldürülen metin lokumcu benim babamdır diyerek sözlerine başlayan ulaş lokumcu, biz bütün aile buradayız ama 13 polis burada yok. 24 haziran 1956 tarihinde dünyaya gelen metin lokumcu, 2011 türkiye genel seçimlerine yönelik recep tayyip erdoğan'ın artvin'in hopa ilçesi mitingi öncesinde yaşanan eylemlerde polisin sıktığı tazyikli su ve biber gazı ile fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren emekli öğretmendir. Babam torunu için mücadele ediyordu. Artvin'in hopa ilçesinde 31 mayıs 2011'de, dönemin başbakanı recep tayyip erdoğan'ın seçim kampanyası için geldiği. Eylem günü lokumcu'nun polisin önüne geçerek ve ellerini arkasından.

This is nilgün lokumcu speaking.

Artvin'in hopa ilçesinde 31 mayıs 2011'de, dönemin başbakanı recep tayyip erdoğan'ın seçim kampanyası için geldiği. Artvin'in hopa ilçesinde 31 mayıs 2011'de, dönemin başbakanı recep tayyip erdoğan'ın seçim kampanyası için geldiği. Bugün bir başarı gibi gözükebilir verilen karar. Babası metin lokumcu'yu kaybettiği günü anlatan ulaş lokumcu, ben o zaman i̇zmir'de üniversitedeydim. Be adam, ne işin var orada. Asliye ceza mahkemesindeki duruşmada, metin lokumcu'nun eşi ve yakınları ile sanık ve müşteki avukatları hazır bulundu. İçeride çok kalabalık bir avukat kalabalığı var. Metin lokumcu'nun avukatı meriç eyüpoğlu, sanık olarak yargılanan şüphelilerin mahkeme salonuna getirilerek dinlenmesini talep etti, dosyanın ağır ceza mahkemesi'ne gönderilmesini istedi. The trial over the death of retired teacher metin lokumcu continued at the trabzon 2nd penal court of first instance yesterday (june 28). Biber gazının ölüme sebebiyet verebileceğini, bir canı alabildiğini gördük. Metin lokumcu'nun oğlu ulaş lokumcu ise, 10 yıldır biz mücadele veriyoruz. In the trial over metin lokumcu's death, 13 police officers were facing the charge of reckless killing. at the second hearing held at the trabzon 2nd penal court of first instance on june 28, the court board concluded that when the evidence is considered, the case exceeds its jurisdiction and gave a ruling of lack of jurisdiction. Mücadele daha yeni başlıyor şeklinde konuştu.